// Soluții

Soluții de disponibilitate a mărfurilor pentru industria de retail, prevenirea pierderilor și vizibilitatea mărfurilor.

Retail security
EAS
Supravegherea electronică a fondului de marfă

Soluții inteligente pentru retail care transformă datele în informații acționabile ce pot ajuta deciziile strategice de business, reduce pierderile, minimiza scenariile de lipsă de stoc, crește vânzările și îmbunătăți experiența clienților.

Alpha
Soluții antifurt Alpha

Produse inovatoare și avansate din punct de vedere tehnic, concepute pentru a proteja mărfurile cu risc ridicat de furt: păianjeni, lacăte cu cablu, etichete dure, capace pentru sticle, containere de siguranță, dispozitive de detașare.

RFID
Soluții RFID complete

Etichete si cititoare RFID

Îmbrăcăminte
Soluții de etichetare a articolelor de îmbrăcăminte

Etichete și taguri personalizate pentru branduri

Etichetare
Etichetare la sursă

Echipă de consultanță dedicată pentru soluții specifice

Integrări
Sisteme integrate

Magazinul tău în mâinile tale: IoT, analiză de date, audit și conformitate, analiza fluxurilor de marfă, mentenanță proactivă de la distanță

Checkpoint

Minerva Security este unicul distribuitor al produselor Checkpoint in România.

Descarcă întregul catalog de produse
Inovație

În fruntea inovației, promovăm excelența în industrii precum retail, modă, logistică și altele. Prin soluții RFID de ultimă generație, optimizăm operațiunile, sporim securitatea și creștem eficiența.

Pasiune

Pasiunea noastră pentru inovație alimentează răspunsuri personalizate la provocările industriei, oferind acuratețe și vizibilitate de neegalat.

CCL Industries

Ca parte a CCL Industries, Checkpoint Systems are un palmares dovedit de implementări RFID de succes. Colaborăm îndeaproape cu partenerii noștri, creând soluții care catalizează creșterea și definesc succesul.